Irrigation

Water Gardens

Manual Programmers

Garden Tools


Kërkim Produktesh Bashkëpunëtorësh

 
 download our pricelist


Pricelist accessories

 

   VËLLEZËRIT BRATI SHPK u themelua në vitin 1993 nga Kosta Bratis agronom specialist ujërash dhe nga Apostolis Bratis inxhinier elektrik i specializuar për automatizimet. Kompania përbën vazhdimësinë e kompanive IRRIGARDEN OE dhe IRRISALES EE, që prej vitit 1978 ishin aktivizuar në fushën e instalimeve ujitëse të automatizuara dhe në importin dhe distribuimin / shpërndarjen e materialeve ujitëse në të gjithë vendin.

   Bashkëpunon dhe përfaqëson në Greqi firma të mëdha në fushën e ujitjes si psh :RAIN BIRD, K-RAIN, ORBIT dhe HUNTER nga SHBA, ROLLAND nga Franca, RPE, RAIN SPA dhe IDROMECCANICA nga Italia and VYRSA nga Spanja.

   Përveç ujitjes merret edhe me instalime dekorative uji (kopshte ujore, katarakte, rrëkeza, liqene etj.) dhe përfaqëson kompaninë më të madhe në këtë fushë VELDA.

   Gjithashtu shpërndan materialet e të gjitha kompanive që prodhojnë tuba hidraulike dhe pjesë këmbimi.

 
 
 


                                                                                                                 

Firma | Profil | Shërbime | Të rejat | Produkte | Kërkim | Bashkëpunëtorë | Kontakti | Use of Terms - Privacy Policy