Αρδευση

Υδρόκηποι

Οδηγίες Χρήσης Προγραμματιστών

Εργαλεία Κήπου


Αναζήτηση Προϊόντων Συνεργατών

 
 



download our pricelist


Τιμοκατάλογος Εξαρτήματα

Τιμοκατάλογος Επεξεργασίας Νερού

 
 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ
Ο δικτυακός τόπος www.bratis.grπαρέχεται, ως έχει, από την εταιρία «ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ» η οποία εδρεύει στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, επί των οδώνΣάμου 14 και Μενελάου 175, εφεξής «ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ», υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στην παρούσα ειδοποίηση. Πρόσβαση και χρήση του δικτυακού τόπου δηλώνουν ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, καθώς και ενδεχόμενων τροποποιήσεων αυτών.
1. Πνευματική και Βιομηχανική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται από τον δικτυακό τόποwww.bratis.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικώς του σχεδιασμού, των διακριτικών γνωρισμάτων, λογοτύπων, γραφικών, κειμένων, εγγράφων, φωτογραφιών, βάσεων δεδομένων και εν γένει κάθε διακριτικού σημείου και πνευματικού έργου του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας καθώς και των διεθνών συμβάσεων. Κατ' εξαίρεση, τα προσφερόμενα προς πώληση από το φυσικό κατάστημα προϊόντα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων.
2. Αναπαραγωγή του περιεχομένου
Απαγορεύεται ρητά, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ, η με οποιονδήποτε τρόπο, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση, διανομή, διάθεση, μετάδοση, χρήση και εν γένει εκμετάλλευση, του συνόλου ή μέρους, του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου. Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αντιγραφή και εκτύπωση, ενός και μόνο αντιγράφου, τμήματος του περιεχομένου για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα θίγονται τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ ή και τρίτων.
3. Επίσκεψη - χρήση του δικτυακού τόπου
Κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα ελεύθερα να επισκέπτεται τον δικτυακό τόπο. Ο επισκέπτης / χρήστης δηλώνει και εγγυάται ότι θα χρησιμοποιεί τον δικτυακό τόπο σύμφωνα με τους παρόντες όρους, τους ισχύοντες κανόνες και διατάξεις της εθνικής, κοινοτικής και διεθνούς νομοθεσίας και τα χρηστά ήθη. Ο επισκέπτης/ χρήστης ευθύνεται για την αποκατάσταση κάθε ζημίας που τυχόν προκληθεί στην ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ ή σε οιονδήποτε τρίτο, από αθέμιτη ή/ και κακή χρήση των υπηρεσιών ή σελίδων ή οποιουδήποτε τμήματος του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και από την εισαγωγή, δημοσίευση και μετάδοση, μέσω αυτού, οιασδήποτε πληροφορίας, κειμένου, λογισμικού ή αρχείου.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί ή δεν κατανοεί τους παρόντες όρους χρήσης, ολικά ή μερικά, οφείλει να μην επισκέπτεται ή/ και χρησιμοποιεί τον παρόν δικτυακό τόπο.
4. Δικαίωμα Τροποποίησης
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει, αναστείλει, τροποποιήσει ή μεταβάλει, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, τις προσφερόμενες στον παρόντα δικτυακό τόπο υπηρεσίες, πληροφορίες, προϊόντα. Επίσης, η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης.
5. Δήλωση Αποποίησης
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για οιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη από την πρόσβαση και την χρήση του περιεχομένου και των προσφερόμενων πληροφορικών και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή και εξασφάλιση υψηλού επιπέδου πληροφοριών και υπηρεσιών, μέσω του δικτυακού του τόπου, δεν ευθύνεται όμως για την ακρίβεια, πληρότητα, ή ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο.
Επίσης, δεν ευθύνεται για τον τυχόν ανακαθορισμό της τιμής διάθεσης των προσφερόμενων προϊόντων, από την πλευρά των παραγωγών τους, καθώς και για τυχόν γραφικά ή αριθμητικά λάθη στις τιμές ή σε άλλα στοιχεία των προϊόντων.
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόσφορη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου, σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυάται ότι τα περιεχόμενα, οι ιστοσελίδες και οι τεχνικές διευκολύνσεις και δυνατότητες του δικτυακού τόπου θα παρέχονται ανελλιπώς και χωρίς προβλήματα, ούτε ότι ο δικτυακός τόπος ή/και οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων συνδέεται αυτός, με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή των επισκεπτών/ χρηστών, θα παρέχονται χωρίς ζημιογόνες εφαρμογές οι οποίες εγκαταστάθηκαν εν αγνοία του.
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ δεν ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη σχετιζόμενη άμεσα ή και έμμεσα με τοwww.bratis.gr, η οποία οφείλεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας ή εκτός του πεδίου ελέγχου του (όπως ενδεικτικά, αδυναμία παροχής/ βλάβες του δικτύου, καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ).
6. Σύνδεσμοι Παραπομπής («links») με άλλους δικτυακούς τόπους
Ο δικτυακός τόπος δύναται να περιλαμβάνει συνδέσμους παραπομπής «links», «hyperlinks», διαφημιστικά «banners» προς άλλους δικτυακούς τόπους επί των οποίων η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ δε φέρει οιονδήποτε έλεγχο και δεν συνδέεται κατ' οιονδήποτε τρόπο. Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά με το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα, την ασφάλεια, την νομιμότητα και ακρίβεια των πληροφοριών ή υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων ή/και σελίδων στους οποίους δύναται να παραπέμπει μέσω συνδέσμων, οιασδήποτε μορφής.
Για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/ χρήστη από τη χρήση και πρόσβασή του στους προαναφερθέντες δικτυακούς τόπους ή/ και σελίδες, αποκλειστική ευθύνη φέρουν τα πρόσωπα που εκμεταλλεύονται ή δραστηριοποιούνται στους οικείους δικτυακούς τόπους. Την ευθύνη για το περιεχόμενο, τη νομιμότητα και εγκυρότητα των περιεχομένων στον δικτυακό τόπο διαφημίσεων, φέρουν αποκλειστικά οι διαφημιζόμενοι.
7. Υποβολή προσωπικών στοιχείων
Ο χρήστης ο οποίος εγγράφεται στη φόρμα επικοινωνίας www.bratis.gr/gr_contact.php  υποχρεούται να καταχωρεί προσωπικά στοιχεία που είναι πλήρη και αληθή.
Κατά την εγγραφή του ο χρήστης καλείται να υποβάλει τα στοιχεία: α) Ονοματεπώνυμο Φυσικού προσώπου ή και Εταιρίας, β)Αριθμός Τηλεφώνου, γ) Περιοχή, ε) Fax, στ) Ε-mail.
ΗΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα της διαγραφής λογαριασμού χρήστη εάν διαπιστωθεί ότι τα στοιχεία τα οποία δήλωσε είναι αναληθή ή χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του καταχρηστικά ή επιδιώκει να αλλοιώσει την ιστοσελίδα και την φυσιογνωμία της.
8. Επεξεργασία & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Ο Χρήστης αποδέχεται και συμφωνεί ότι, για την επικοινωνία με την ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχει, θα δημιουργείται  προφίλ χρήστη,  όπου καλείται να εισαγάγει κάθε απαραίτητη πληροφορία για τους σκοπούς της επικοινωνίας.
Ο Χρήστης αναλαμβάνει την υποχρέωση να δηλώσει στην ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ αληθή διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενώ αναγνωρίζει ότι κάθε ψευδής δήλωση καθιστά ανέφικτη την επικοινωνία.
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ έχει στην κατοχή της τα προσωπικά δεδομένα που εισάγει ο Χρήστης στην Φόρμα επικοινωνίας: α) Ονοματεπώνυμο Φυσικού προσώπου ή και Εταιρίας , β)Αριθμός Τηλεφώνου, γ) Περιοχή, ε) Fax, στ) Ε-mail, και καθίσταται ως εκ τούτου YπεύθυνηEπεξεργασίας με την έννοια του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - ΓΚΠΔ).
Κάθε χρήση ή επεξεργασία των δεδομένων αυτών και όλων των δεδομένων που αφορούν στους χρήστες και το ηλεκτρονικό τους ίχνος στοwww.bratis.gr,  γίνεται αποκλειστικά σύμφωνα με όσα ορίζει ο ΓΚΠΔ.
Ο Χρήστης - Υποκείμενο των δεδομένων, μπορεί, οποτεδήποτε, να ασκήσει τα δικαιώματα που προβλέπονται στον ως άνω Κανονισμό και ιδίως στα άρθρα 12 έως 23 αυτού και ειδικότερα: 
α) το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα του που επεξεργάζεται η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗΕΠΕ
β) το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων, 
γ) το δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής μέρους ή του συνόλου των προσωπικών του δεδομένων, και 
δ) το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.
Σημειωτέον ότι η άσκηση κάποιων από τα ανωτέρω δικαιώματα δύναται να μην επιτρέψει την  επικοινωνία. ΗΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ θα επεξεργάζεται τα ως άνω δεδομένα για εμπορικές ανακοινώσεις και περαιτέρω θα διατηρούνται κάποιες βασικές πληροφορίες που αποδεικνύουν τη νομιμότητα της επεξεργασίας εκ μέρους της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ.
Ο Χρήστης έχει τον μοναδικό και απόλυτο έλεγχο των πληροφοριών αυτών και μπορεί ανά πάσα στιγμή να τις τροποποιεί ή να διαγράφει από το λογαριασμό του - κατόπιν επικοινωνίας όπου απαιτείται - χωρίς τη συγκατάθεση ή τη συναίνεση της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ. Ελάχιστες πληροφορίες-δεδομένα ταυτοποίησης για την επικοινωνία θα ζητούνται πάντα από το λογισμικό του www.bratis.gr, αποκλειστικά και μόνον για το σκοπό αυτό.
Εφόσον ο Χρήστης επιθυμεί να διαγραφούν όλα τα δεδομένα που τον αφορούν, ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ δια μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και να εξασκήσει το δικαίωμά του στη «λήθη»(rightofoblivion) σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό ίχνος του λογαριασμού του και των δεδομένων που παρήγαγε με την εγγραφή του και την αλληλεπίδρασή του με το www.bratis.grπου φυλάσσονται στους διακομιστές της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ. Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ θα διαγράψει εντός 7 ημερών όλα αυτά τα δεδομένα και θα ακυρώσει το λογαριασμό του Χρήστη. Ο Χρήστης ανά πάσα στιγμή δικαιούται να εγγραφεί εκ νέου με νέο λογαριασμό.
Για την άσκηση του ανωτέρω δικαιώματος και εν γένει της προβολής αντιρρήσεων στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων του Χρήστη σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, ο τελευταίος μπορεί να επικοινωνήσει με την ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ και τα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα, τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα ως και Παρασκευή και ώρες 08.00 με 16.00 στο τηλέφωνο 2109958896/897 , ή να αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση bratis@otenet.gr με θέμα «Προβολή Αντιρρήσεων Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων - ΓΚΠΔ». Αν παρ' όλ' αυτά εξακολουθεί να θεωρεί ότι πραγματοποιήθηκε μη σύννομη χρήση των δεδομένων του έχει δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια Αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr - βλ. κατωτ. ).
Ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ με τους Χρήστες με στόχο την ενημέρωση των τελευταίων για τα Προϊόντα ή και Υπηρεσίες που η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ διαθέτει, η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ δικαιούται να αποστέλλει στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των Χρηστών ενημερωτικά - διαφημιστικά δελτία, εφόσον αυτοί επέλεξαν σχετικά και χορήγησαν ρητή ηλεκτρονική συναίνεση προς τούτο (opt-in). Επίσης, στους ίδιους χρήστες παρέχεται κατά τρόπο σαφή και ευδιάκριτο η δυνατότητα να αντιτάσσεται οποτεδήποτε έκαστος Χρήστης (opt-out / unsubscribe), με εύκολο τρόπο και χωρίς καμία χρέωση μέσα από την οθόνη καρτέλας / λογαριασμού του (το προφίλ του), αλλά και μέσα από κάθε σχετικό μήνυμα, σε περίπτωση που ο Χρήστης αρχικά δεν είχε διαφωνήσει σε αυτή τη χρήση από τις ρυθμίσεις του προφίλ - λογαριασμού του.
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ θα προβαίνει σε διαρκή ενημέρωση του Χρήστη για την άσκηση των δικαιωμάτων του ως Yποκειμένου των δεδομένων.
Τα ανωτέρω δικαιώματα και η άσκησή τους τελούν υπό περιορισμούς στον βαθμό που έρχονται σε σύγκρουση είτε κατ' αρχήν είτε ένεκα του τρόπου άσκησής τους από το Χρήστη με την κείμενη νομοθεσία και άλλες εφαρμοζόμενες διατάξεις (π.χ. διατήρηση για απόδειξη της συγκατάθεσης κ.α).
Ο Χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ ενδέχεται να συλλέγει στατιστικά μη προσωπικά στοιχεία που αφορούν στο ποια Προϊόντα ή Υπηρεσίες φυλλομετρά συχνότερα και πόσες φορές επισκέπτεται το www.bratis.grή διαμοιράζεται σε κοινωνικά δίκτυα τους υπερσυνδέσμους Προϊόντων του www.bratis.gr.
Ο Χρήστης αποδέχεται και γνωρίζει ότι το www.bratis.grγια την πλήρη λειτουργικότητα του λογαριασμού -προφίλ χρήστη , για την εμπορική επικοινωνία και εν γένει τη λειτουργία της ιστοσελίδας και ελλείψει άλλου μέσου ηπιότερου ή διαφορετικής τεχνολογίας, αποθηκεύει προσωρινά στην προσωρινή μνήμη "cache" που συνεργάζεται με το λογισμικό πλοήγησης - φυλλομέτρησης που χρησιμοποιεί, αρχεία κειμένου "cookies" τα οποία αποθηκεύουν ανώνυμα δεδομένα που αφορούν στην πλοήγηση - φυλλομέτρηση της ιστοσελίδας, ή στη λειτουργία του λογισμικού του www.bratis.grκαι αλληλεπιδρούν με το λογισμικό σε κάθε επίσκεψη του Χρήστη. Περισσότερα για αυτά τα αρχεία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
Ο Χρήστης αποδέχεται την εγκατάσταση των αρχείων αυτών στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής - υπολογιστή που χρησιμοποιεί για να πλοηγείται στο www.bratis.gr.
Ο Χρήστης γνωρίζει ή οφείλει να γνωρίζει, σε περίπτωση που επιθυμεί τον αποκλεισμό της αποθήκευσης των αρχείων αυτών στο σύστημά του, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί αναλόγως του λογισμικού φυλλομέτρησης - περιήγησης (browser) που χρησιμοποιεί να επιτύχει μέσω ρυθμίσεων το επιθυμητό αποτέλεσμα - επίπεδο προστασίας. Στην περίπτωση αυτή, ο Χρήστης γνωρίζει και αποδέχεται, ότι ενδέχεται λόγω εφαρμογής του περιορισμού αυτού, να μην δύναται να επικοινωνεί ηλεκτρονικά δια της www.bratis.gr/gr_contact.php με τηνΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ, μέχρι την άρση του αποκλεισμού αποθήκευσης των "cookies".
Η ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕσυμμορφούμενη με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - ΓΚΠΔ) θα προβαίνει στις δέουσες επικαιροποιήσεις της πολιτικής αυτής με σκοπό τη βέλτιστη προσαρμογή στο νέο κανονιστικό πλαίσιο και τις τροποποιήσεις ή ερμηνευτικές εγκυκλίους.
Ο Χρήστης - Υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να υποβάλλει ερωτήματα και παράπονα σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ, στην εποπτική εθνική Αρχή ήτοι στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr
 9. Ανήλικοι
Η χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου σε χρήστη/ επισκέπτη που είναι ανήλικος είναι δυνατή μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων του.
10. Εφαρμοστέο Δίκαιο - Δικαιοδοσία
Οι παρόντες όροι ερμηνεύονται κατά το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει κατά την ερμηνεία- εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης καθώς και από την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας (Ελλάδα).
11. Επικοινωνία
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης έχει οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια σε σχέση με την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΗ ΕΠΕ.
12. Τελευταία Ενημέρωση
Οι όροι χρήσης ενδέχεται να τροποποιούνται όταν αυτό είναι αναγκαίο. Η τελευταία επικαιροποίηση πραγματοποιήθηκε στις 25/5/2018. Παρακαλούνται οι χρήστες της ιστοσελίδας να ανατρέχουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε αυτούς, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν προσαρμογές σε νέες διατάξεις της νομοθεσίας και διαφοροποιήσεις.

 
 


                                                                                                                 

Εταιρία | Προφίλ | Νέα | Προϊόντα | Αναζήτηση | Συνεργάτες | Υπηρεσίες | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου